Home    Historie    Persoonlijk

Van al mijn Doctor Who video's en DVD's heb ik scans gemaakt en op deze pagina geplaatst. De plaatjes kunnen aangeklikt worden naar de desbetreffende pagina. De indeling is per seizoen.

Seizoen 1

An Unearthly Child

The Daleks

The Edge of Destruction

Marco Polo

The Keys of Marinus

The Aztecs

The Sensorites

The Reign of Terror

Lost Episodes

Niet in collectie


Seizoen 2

Planet of the Giants The Dalek Invasion of Earth The Rescue The Romans The Web Planet The Crusade The Space Museum The Chase The Time Meddler


Seizoen 3

Galaxy Four Mission to the Unknown The Myth Makers The Daleks' Masterplan The Massacre The Ark The Celestial Toymaker The Gunfighters The Savages The War Machines
Lost Episodes Lost Episodes Lost Episodes Lost Episodes Lost Episodes


Seizoen 4

The Smugglers The Tenth Planet Power of the Daleks The Highlanders The Underwater Menace The Moonbase The Macra Terror The Faceless Ones The Evil of the Daleks
Lost Episodes Lost Episodes Lost Episodes Lost Episodes


Seizoen 5

The Tomb of the Cybermen

The Abominable Snowmen

The Ice Warriors

The Enemy of the World

The Web of Fear

Fury from the Deep

The Wheel in Space

Niet in collectie 

Niet in collectie 

Lost Episodes


Seizoen 6

The Dominators

The Mind Robber

The Invasion

The Krotons

The Seeds of Death

The Space Pirates

The War Games


Seizoen 7

Spearhead From Space

Doctor Who and the Silurians

The Ambassadors of death



Seizoen 8

Terror of the Autons

The Mind of Evil

The Claws of Axos

Colony in Space

The Daemons


Seizoen 9

The Day of the Daleks

The Curse of Peladon

The Sea Devils

The Mutants

The Time Monster


Seizoen 10

The Three Doctors

Carnival of Monsters

Frontier in Space

Planet of the Daleks

The Green Death


Seizoen 11

The Time Warrior

Invasion of the Dinosaurs

Death to the Daleks

The Monster of Peladon

Planet of the Spiders


Seizoen 12


The Ark in Space

The Sontaran Experiment

Genesis of the Daleks

Revenge of the Cybermen


Seizoen 13

Terror of the Zygons

Planet of Evil

Pyramids of Mars

The Android Invasion The Brain of Morbius

The Seeds of Doom


Seizoen 14

The Masque of Mandragora

The Hand of Fear

The Deadly Assassin

The Face of Evil The Robots of Death

The Talons of Weng-Chiang


Seizoen 15

Horror of Fang Rock

The Invisible Enemy

Image of the Fendahl

The Sun Makers Underworld

The Invasion of Time


Seizoen 16

The Ribos Operation

The Pirate Planet

The Stones of Blood

The Androids of Tara The Power of Kroll

The Armageddon Factor


Seizoen 17

Destiny of the Daleks

City of Death

The Creature from the Pit

Nightmare of Eden

The Horns of Nimon



Seizoen 18

The Leisure Hive


Full Circle

State of Decay

Warriors' Gate

The Keeper of Traken



Seizoen 19


Four to Doomsday


The Visitation

Black Orchid




Seizoen 20

Arc of Infinity


Mawdryn Undead



The Kings' Demons

The Five Doctors


Seizoen 21

Warriors of the Deep

The Awakening


Ressurection of the Daleks

Planet of Fire

The Caves of Androzani

The Twin Dilemma


Seizoen 22

Attack of the Cybermen

Vengeance on Varos

The Mark of the Rani

The Two Doctors Timelash

Revelation of the Daleks


Seizoen 23

The Mysterious Planet


Terror of the Vervoids

The Ultimate Foe


Seizoen 24

Time and the Rani

Paradise Towers

Delta and the Bannerman



Seizoen 25

Remembrance of the Daleks

The Happines Patrol

Silver Nemesis

The Greatest Show in the Galaxy


Seizoen 26


Ghost Light

The Curse of Fenric



Seizoen 27 (Series 1)

Series 1 DVD1

Series 1 DVD2

Series 1 DVD3

Series 1 DVD4


Nederlandse seizoensbox
Chinese seizoensbox (gekocht in Taiwan)

Seizoen 28 (series 2)

(nog) Niet in collectie

Series 2 DVD1

Series 2 DVD2

Series 2 DVD3

Series 2 DVD4

Niet in collectie  Niet in collectie  Niet in collectie 


Chinese seizoensbox (gekocht in HongKong)

Seizoen 29 (series 3)

Series 3 DVD1

Series 3 DVD2

Series 3 DVD3

Series 3 DVD4

Niet in collectie  Niet in collectie 

Niet in collectie 


Seizoen 30 (series 4)

(nog) Niet in collectie


Seizoen 31 (series 5)

(nog) Niet in collectie


Seizoen 32 (series 6)

(nog) Niet in collectie


Seizoen 33 (series 7)

(nog) Niet in collectie


Seizoen 34 (series 8)

(nog) Niet in collectie


Seizoen 35 (series 9)

(nog) Niet in collectie



De Cushing films